,

Prop de 600 participants, en la 22a edició del Triatló de Vilanova

Fins a 39 atletes completen la prova per sota de l'hora

Alguns dels participants en acabar la prova de natació // TWITTER AJUNTAMENT VILANOVA

Prop de 600 participants van disputar ahir la 22a edició del Triatló de Vilanova, a la façana marítima de la ciutat.

Hi van prendre part 480 atletes en categoria sènior i 87 en categoria jove.

La prova sènior es va disputar en la distància esprint, amb 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i cinc quilòmetres cursa a peu.

Fins a 39 participants van completar la prova per sota de l’hora, segons informa l’Ajuntament de Vilanova a través del seu perfil de Twitter.

Clara Aulinas i Pau Noguera van ser els vencedors en la categoria absoluta. Marta Romance i Anna Flaquer van completar el podi femení, i Miqui Riera i Roger Mirabet, el masculí.

El Club Esportiu Transtriatlón va encarregar-se de l’organització amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.