Search
Close this search box.
,

Prysmian Group, nou patrocinador oficial del Club Esportiu Beach Volley Garraf

Amb aquesta aliança, l'entitat vol continuar creixent

Els directors tècnics del club, amb Sònia Merino i Ricard Belascoain // CEBVG

Prysmian Group, empresa líder mundial en fibra òptica i xarxa elèctrica amb seu a Vilanova i la Geltrú, és el nou patrocinador oficial del Club Esportiu Beach Volley Garraf.

En el seu segon any de vida, l’entitat rep el suport d’una de les empreses més importants de la comarca. Gràcies a aquesta aliança el Club Esportiu Beach Volley Garraf, amb més de 200 esportistes, un dels més rellevants de Catalunya, rep un nou impuls en el seu procés de professionalització.

Amb el patrocini oficial de Prysmian Group, sumat a altres espònsors i col·laboracions d’empreses destacades tant en l’àmbit local com en l’àmbit català, el club ha creat el seu primer circuit regular de competició pels seus esportistes, la Lliga Prysmian Beach Volley Garraf.

Es tracta d’una competició de sis proves que es disputa un cop al mes a la instal·lació esportiva de la Platja d’Adarró.


Dissabte passat, aprofitant la celebració de la segona jornada, amb la participació de més de 50 equips en tres categories, es va realitzar l’acte oficial de presentació del patrocini.

A peu de platja, els directors tècnics del club, Sebastian Peñas i Jesús Garcia, van rebre Sònia Merino, representant de Prysmian Group, i Ricard Belascoain, tècnic d’esports de l’Ajuntament de Vilanova, i se’ls va entregar la samarreta oficial de la temporada davant dels més de 100 esportistes que van participar en la prova.

L’acte oficial de presentació va acabar amb una gran foto de grup lluint els colors del club. Aquest any l’entitat també ha pogut crear el seu primer equipament oficial per tots els seus esportistes, més de 250 peces de roba que s’han pogut produir amb la col·laboració de Prysmian Group i altres patrocinadors.


Foto de grup del Club Esportiu Beach Volley Garraf // CEBVG

Després de l’acte, va continuar el transcurs de la segona jornada de la Lliga Prysmian BVG. Es van disputar tres categories de joc amb un gran nivell de vòlei platja.

Anna Atsarà i Mireia Aymerich, a la categoria femenina, Heitor Farias i Jesús Cama, a la categoria masculina, i David Serra i Luzmira Baeza, a la categoria Unisex, es van endur el triomf.

La Lliga continuarà fins al març, quan es disputaran les finals i es coneixeran els guanyadors absoluts.

El Club Esportiu Beach Volley Garraf també vol fer una aposta pel planter. I pretén crear una Lliga de menors amb altres clubs de Catalunya. L’objectiu és dur a terme competicions més regulars pels 40 joves esportistes que ja estan entrenant a l’escola cada setmana.

Comparteix la notícia