Search
Close this search box.

Publicats els grups dels equips del Garraf de Segona i de Tercera Catalana

Continua el degoteig de renovacions i fitxatges

La pilota tornarà a rodar en les pretemporades // G.M.CH.

La Federació Catalana de Futbol va publicar ahir les agrupacions de la Segona i de la Tercera Catalana de cara a la temporada 2021-2022.

A la Segona Catalana, Sitges, el Cubelles i l’Olivella partiran del grup 2 juntament amb el Montserrat Igualada, el Prat B, l’Atlètic Prat Delta, el Calaf, la Fundació Atlètic Vilafranca, el Marianao, el Moja, l’Òdena, el San Mauro, el Sant Andreu de la Barca, l’Sporting Gavà i el Terlenka. En total, són 15 equips.

El global de la categoria estarà formada per 162 equips, i presentarà un total de 8 grups de competició. En el cas de la província de Barcelona, els equips es distribuiran en grups únics, mentre que a les àrees de Girona, Lleida i Tarragona la lliga seguirà el format de subgrups.

A la Tercera Catalana hi haurà 184 conjunts participants i en tots els casos hi haurà grups únics de competició. Els quatre equips del Garraf (Penya Jove, Ribes, Atlètic Vilanova i Sitges B) partiran del grup 12 juntament amb l’Anoia, l’Ateneu Igualadí, el Base Espirall, la Granada, la Múnia, la Pobla de Claramunt, les Cabanyes, el Masquefa, el Monjos, el Piera, el Riudebitlles, el Torrellenc i el Vilanova del Camí. En total són 17 equips.

Totes les agrupacions són de caràcter provisional, abans que es produeixi el sorteig del calendari de partits. Els clubs disposen d’un termini de dos dies per acordar una permuta de grup entre dos equips.

[su_box title=”El mercat continua en marxa” style=”soft” box_color=”#516e6d”]Els equips garrafencs de les dues categories continuen configurant les seves plantilles. A Segona Catalana, el Sitges fet pública la continuïtat d’Àlex Laguna i el Cubelles ha anunciat les renovacions de Molina, Masana, Kees, Alan, Aarón i ‘Sola’. L’Olivella, per la seva part, ha incorporat el davanter Àlex Casañola i el migcampista Juancho Noguera, tots dos procedents de la Blanca Subur. A Tercera Catalana, la Penya Jove té tres cares noves més: Manu Muñoz, Dídac Poveda i Agust Rosanova. L’Atlètic Vilanova s’ha assegurat la continuïtat de Gerard Valldosera i de Miguel Ángel Segura. El Sitges B ha renovat Rafel Garcia, Gerard López, Josep Sánchez i Guillermo Cruselles; ha incorporat Agus Sàrrias, Jaume Font, Àlex Rodríguez i Daniel Tamayo, i ha pujat del planter Víctor Arnau. I el Ribes ha renovat Pol Bofarull i ha fitxat Rubén Peña.[/su_box]

Comparteix la notícia