Punt ‘in extremis’ del Patí Vilanova amb un gol salvador de Nacho Garrido

Els verds empaten a tres a la pista del cuer Santa María del Pilar

Nacho Garrido, en una imatge d'arxiu // G.M.CH.

CD SANTA MARÍA DEL PILAR 3 – CP VILANOVA 3
Gols: 1-0, Julián Villares (9′); 2-0, David Gómez (13′); 2-1, Nacho Garrido (16′); 3-1, Alejandro Ocaña (23′); 3-2, David Aguilar (37′), i 3-3, Nacho Garrido (49′).

Un gol de Nacho Garrido a 16 segons de la botzina va permetre al Patí Vilanova arrencar ahir un valuós empat (3-3) a la pista del cuer Santa María del Pilar. És un punt que pot tenir una gran transcendència al final del campionat després que l’equip verd transités per la cornisa durant molts minuts.

El Patí va anar a remolc tot el partit. Julián Villares va estrenar el marcador per al Santa María del Pilar al minut nou després de perfilar-se d’esquerra a dreta i David Gómez va ampliar la renda quatre minuts més tard.

De poc li servia al Patí dur la iniciativa en molts moments davant la falta de clarividència en els metres terminals.

Finalment, Nacho Garrido va trobar porteria per al Vilanova a nou minuts del descans. El 5 dels verds va recuperar la bola en pista contrària i va connectar un cacau marca de la casa al fons de la xarxa. Tanmateix, encara abans de la mitja part, Alejandro Ocaña va convertir una transició ràpida dels locals en el 3-1.

La decoració del partit no va canviar a la represa. Insistia el Patí amb poques idees i es defensava bé el Santa María del Pilar. David Aguilar, fent d’home d’àrea, va obrir la porta de l’empat amb el 3-2 en rematar una passada de David París.

A última hora se la va jugar el Patí sense porter per atacar amb cinc homes i aleshores va arribar el gol ‘in extremis’ de Nacho Garrido. Els de Medrano sumaven un punt com a mal menor en un duel directe per la permanència a l’OK Lliga Plata.