Segueix-nos

Futbol 7 | Lliga Comarcal

Quàdruple empat a sis punts al capdavant del grup A de la competició de Copa

Hooligans, Finques Rius i Amigos de Zizou, líders als grups B, C i D

L'Amigos de Zizou-Elecmont, líder del grup D de la Copa // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF

Jornada de Copa aquesta setmana a la Lliga de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf.

Al grup A la igualtat és màxima amb un quàdruple empat a sis punts entre el FC Rokeros, el Géminis Style, l’Inter de Puerto Alegre i el Sin Patrocinador.

De la tercera jornada va destacar el triomf de l’Inter sobre el Géminis Style per 0-1 amb un solitari gol de David Menor. El FC Rokeros, per la seva banda, va acarnissar-se amb el Fisiolab amb un 1-11. Cristian Marín i Carlos Nágera van destacar amb cinc i quatre dianes cadascú.


Al grup B el Hooligans va líder en solitari amb nou punts de nou possibles. La seva darrera víctima va ser el Pamp Rojo-Nova Olivella, al qual es va imposar per 9-0. Nil Gimeno, David i Sergi Roig van firmar sengles doblets.

També porta tres triomfs en tres partits el Finques Rius, líder en solitari del grup C. En aquesta tercera jornada va derrotar The Old Boys per 1-5 amb Pau, autor de tres gols, com a figura.


Al grup D el líder és l’Amigos de ZizouElecmont. Suma també nou punts de nou després de desfer-se de la Penya Barcelonista per 1-7. Isaac Cabrera va marcar un ‘hat-trick’. També va destacar Dani amb dues dianes.

Els quatre primers classificats de cada grup passaran als vuitens de final.


PUBLICITAT

Més a Futbol 7 | Lliga Comarcal