Search
Close this search box.
,

Quan els derbis entre el Vilanova i el Sitges encara omplien les graderies

Els capitans Carlos Martínez i José Gonzálvez, el febrer del 2000

CASAS

Aquesta és una de les fotografies que, habitualment, es fan en cada partit, però que poques vegades es publiquen. La imatge és de la temporada 1999/2000 en els prolegòmens d’un derbi entre el Vilanova i el Sitges a l’antic Municipal de la Capital del Garraf. Tots dos equips militaven a Regional Preferent. En la instantània, Carlos Martínez i José Gonzálvez, capitans dels dos equips, se saludaven abans del xiulet inicial.

Era el 27 de febrer del 2000. L’entrada al camp costava entre 600 i 1.500 pessetes i només es deslliuraven de pagar els socis d’honor i protectors del Vilanova. La grada feia patxoca, com era habitual en aquell tipus de partits.


La tribuna principal del Municipal estava plena de gom a gom // CASAS

El derbi el va guanyar el Vilanova per 4-0 amb gols d’Arjona, Luismi, Carlos Martínez i Coque, tots en la segona meitat. Els locals, amb Josep Alonso a la banqueta, lideraven la taula. El Sitges, per la seva part, anava penúltim. L’equip d’Aiguadolç ja pagava les conseqüències de l’era Isidre Cunill com a president, que havia construït un gegant amb peus de fang i va deixar un important forat econòmic dins del club.

Comparteix la notícia