Search
Close this search box.

“Quan no et veus inferior i no rasques res durant sis partits, es fa molt dur”

Carlos Contreras, jugador del Vilanova, analitza la mala dinàmica de l'equip

Carlos Contreras, vigilat per un jugador del Valls diumenge passat // G.M.CH.

Carlos Contreras és una de les veus més experimentades del vestidor del Vilanova. Va tornar al club l’estiu passat després d’afartar-se de fer gols a Tercera Catalana amb la Penya Jove. Ara intenta estirar del carro en un equip molt tocat després de sis derrotes consecutives. Creu que són capaços de redreçar el rumb i sortir del pou de la taula. Els blanc-i-blaus reben diumenge (17.00 h) l’Europa B a l’Alumnes Obrers novament amb l’obligació de guanyar.


–Com està el vestidor després de sis derrotes seguides?
–Ja t’ho pots imaginar. Estem fotuts sobretot per la forma com estem perdent els partits. Diria que de les sis derrotes, només no hem competit bé contra el Santboià. En la resta hem tingut opcions, sobretot a casa i contra rivals de dalt com el Reus, el Santfeliuenc o el mateix Valls. Perdre així fa més mal. Quan no et veus inferior i no rasques res durant sis partits, es fa molt dur.

–No podeu demorar més la reacció.
–No, tens raó. Per sort els equips que tenim per sota tampoc no estan guanyant, però s’estan reforçant per aconseguir-ho.

–Vosaltres també teniu incorporacions d’hivern, però una d’aquestes, Magu, es va trencar diumenge en el debut.
–Sí, és una pedra més en el camí. A veure si no és greu i el podem tenir aviat amb nosaltres altre cop perquè, pel que he vist als entrenaments, ens pot ajudar.
–Quina és l’explicació a aquesta mala dinàmica?

–Futbolísticament, no sé què dir. No estem jugant malament. A vegades fas grans equips i estàs a baix i d’altres, amb col·lectius amb menys renom, et fiques a dalt. Crec que ens està pesant molt que l’equip és molt nou. La columna vertebral de les últimes temporades se’n va anar. Al final es va acabar fent una plantilla amb molts jugadors que competeixen per primer cop a Primera Catalana. Les categories es noten. Així tot, crec que tenim qualitat per sortir del pou.

–Us costa fer gol.
–Sí, és una de les coses que hem de millorar, sens dubte. Jo puc jugar de 9 o on em demani el míster –m’agrada més fer-ho d’extrem–, però ser el màxim golejador amb quatre gols, demostra que ens està faltant encert a dalt.

–Com se surt d’aquest laberint de derrotes?
–Guanyant l’Europa B aquest diumenge. Crec que una victòria ho canviarà tot. La necessitem. No som pitjors que ningú, però no podem fer concessions i hem de ser efectius en atac. Hem de millorar detalls en totes les línies.


Carlos Contreras es desfoga cridant després de fer 1-0 al Valls // G.M.CH.

–Aquest partit contra l’Europa B és el primer dels 10 que tindreu a casa en les últimes 17 jornades. La revifada implica fortificar l’Alumnes Obrers, on encara no heu guanyat.
–No ens queda una altra. Penso que és una sort poder jugar-nos les garrofes amb tants partits a casa. Amb la gespa nova el nostre és un dels millors camps de la categoria i els rivals ho gaudeixen, però ho hem de saber gestionar per imposar-nos.

–El missatge de Vilagut continua calant en el grup?
–Sí, creiem en ell i estem amb ell a mort. Entenc que les condicions amb què va agafar l’equip no van ser les òptimes. Ho hem de tirar endavant entre tots i n’estem conscienciats.

–No us queda més remei que oblidar-vos de la Superlliga i centrar-vos en la permanència.
–I tant. Ara mateix només podem pensar a sortir de baix. No ens hem merescut estar a dalt.

Comparteix la notícia