Search
Close this search box.

Quatre renovacions més al Vilanova: Antolínez, Toti, Angulo i Saldaña

David Gómez i Marc Pérez, baixes per motius personals

Toti continuarà al Vilanova // Luis Fernández Art Photography

Les renovacions continuen en les files del Vilanova. Les últimes que s’han conegut són les d’Antolínez, Toti, Roberto Angulo i Saldaña. El club les ha fet saber a través de les seves xarxes socials.

El mig centre Antolínez, de 27 anys, porta dues temporades al Vilanova i seguirà distribuint la pilota en la campanya 2020/2021 amb la samarreta blanc-i-blava. El de l’Arboç destaca per una bona visió de joc. Va jugar 15 partits en l’última Lliga.

Gerard Ortiz ‘Toti’ és una de les perles de la casa. Amb 20 anys va participar en els 23 partits de la darrera temporada, sent titular en 17 ocasions. Va superar una greu lesió i va guanyar-se tota la confiança d’Agus. És un migcampista totterreny. Afrontarà el tercer curs al primer equip del Vilanova.

Roberto Angulo23 anys. Va arribar al club l’estiu passat procedent de la Joventut Ribetana, però ja va vestir de blanc-i-blau en l’etapa formativa. El migcampista va disputar 20 partits en l’última Lliga.

El lateral Saldaña ve de completar la primera temporada sencera amb el primer equip del Vilanova tot participant en 21 partits, 12 de titular. La temporada vinent vol seguir creixent com a blanc-i-blau.

D’altra banda, el club també ha donat a conèixer dues baixes més: David Gómez i Marc Pérez. El primer se’n va a estudiar a l’estranger i no es pot comprometre per a la temporada que ve després de gairebé quatre anys al club. Marc Pérez, per la seva part, deixa el Vilanova també per motius personals. S’havia incorporat al primer equip a finals de gener i va passar per totes les etapes formatives com a blanc-i-blau.

Comparteix la notícia