Search
Close this search box.

Rafa Porras i Arturo Valera deixaran l’Olivella després de quatre temporades

El club ho fa oficial a través del seu perfil d'Instagram

Arturo i Porras han decidit deixar l'Olivella // INSTAGRAM CE OLIVELLA

Rafa Porras i Arturo Valera deixaran l’Olivella al final d’aquesta temporada. El tàndem tècnic sitgetà ja ha traslladat al club la decisió de no continuar al capdavant del primer equip després de quatre anys.

Així ho ha anunciat l’Olivella de manera oficial a través del seu perfil d’Instagram. En el text el club expressa l”agraïment més sincer’ a Porras i Arturo per ‘aquestes quatre temporades junts, per la seva implicació, el seu treball, la seva estima i el respecte mostrat sempre per la nostra entitat’.


Porras i Arturo no han pogut evitar el descens dels vermells a Tercera Catalana després d’haver-los portat a Segona Catalana. En els quatre anys que han estat duent les regnes de l’Olivella s’han hagut d’anar reinventant curs rere curs amb la dificultat afegida de lluitar contra la pandèmia.

Aquest dissabte (17.00 h) Porras i Arturo s’asseuran per últim cop a la banqueta local de la Crivellera en el duel de la darrera jornada al grup 2 de Segona Catalana entre l’Olivella i el Sant Quirze.

Comparteix la notícia