Segueix-nos

Futbol

Roger Peña torna al Vilanova per ser altre cop un puntal al carril esquerre

El lateral ha d’aportar experiència i profunditat

Roger Peña torna al Vilanova // ARXIU

El lateral esquerre Roger Peña va deixar el Vilanova l’estiu passat en plena desintegració del bloc de les darreres temporades. Ara torna al club després de començar la campanya 2022/2023 al Martorell (Primera Catalana) i acabar-la al Vilassar (Tercera Federació).

Roger Peña va deixar molt bon record durant el curs 2021/2022 en la primera etapa a l’Alumnes Obrers. Va aportar seguretat defensiva i profunditat pel carril esquerre. Inclús, va fer dos gols.

Amb 30 anys, és un valor segur per l’experiència que acumula al futbol català. Té una llarga trajectòria a Primera Catalana (Vilassar, Júpiter, Igualada o Santboià) i també ha jugat a Tercera amb el Rubí, el Manlleu i la FE Grama.


Segons Roger Peña, “la veritat és que el Vilanova és un club en el qual em vaig sentir molt a gust. No tenia intenció de sortir, però ho vaig fer perquè en aquell moment el projecte esportiu s’ensorrava o almenys aquesta era la impressió que tenia. Ara han tornat a contactar amb mi amb energies renovades, amb noves persones al club i amb un nou projecte ambiciós que m’ha atret. Hi crec i hi confio”.

Pirri, director esportiu del Vilanova està encantat amb aquesta incorporació. “La posició de lateral esquerre és una de les més difícils de cobrir i el mercat ens ha donat l’oportunitat de signar a un jugador amb molta experiència i sobretot amb qualitat. Volíem un futbolista que ens garantís molta seguretat per aquesta demarcació i amb Roger Peña l’hem aconseguit”, afirma.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol