Search
Close this search box.

Salvó, sobre la fase final de la Lliga Endesa: “Tots partirem del mateix nivell”

L'aler vilanoví ja està concentrat a València amb el San Pablo Burgos

Miquel Salvó ja espera l'hora del debut // WWW.SANPABLOBURGOS.COM

El vilanoví Miquel Salvó ja està plenament centrat en la fase final de la Lliga Endesa ACB, que disputarà a partir de dijous amb el San Pablo Burgos. La competició arrenca dimecres al pavelló de La Fonteta, a València. L’aler de la capital del Garraf està concentrat en un hotel de la capital del Túria amb la totalitat de l’equip burgalès. Dissabte va comparèixer davant dels mitjans de comunicació en una roda de premsa virtual.

De moment, el més feixuc que li està tocant viure és seguir amb els protocols sanitaris establerts en l’hotel de concentració. “Aquests primers dies estan sent una mica difícils, ja que anem tot el dia amb la mascareta, els treballadors de l’hotel també van protegits i no et pots relacionar amb amics d’altres equips que estan en les mateixes instal·lacions. És una mica surrealista tot plegat. Els horaris també estan fets perquè no coincidim els uns amb els altres. Sabem que això variarà en els pròxims dies, que gaudirem de més llibertat, i s’agrairà. D’aquí a uns dies tots estarem més relaxats i tot anirà molt millor”, va manifestar Salvó.

Preguntat pel format de la competició, el vilanoví va afirmar que “és una cosa nova per a tots. A partir d’aquí partirem del mateix nivell. Amb il·lusió i ganes podem fer grans coses”.

El vilanoví també va parlar sobre com afronta el San Pablo Burgos aquesta fase final. Segons Salvó, arribem bé, tot i que crec que tots tenim alguns dubtes per no haver jugat cap amistós i no haver pogut comparar com està el nostre nivell físic i tàctic. Però crec que estem preparats. Aquesta última setmana polirem uns quants detalls i anirem a competir en tots els partits i a gaudir de l’experiència”.

L’estrena de Salvó i dels seus companys serà dijous que ve, 18 de juny, contra el Casademont Saragossa, a partir de dos quarts de deu de la nit.


https://youtu.be/gBeYv9BjIGM

Comparteix la notícia