Segon triomf seguit del Ribes, que supera el Montbui per la mínima (1-0)

L'Olivella i el Sitges també guanyen i l'Atlètic Vilanova perd

El Ribes celebra el triomf contra el Montbui // INSTAGRAM CD RIBES

El Ribes va imposar-se dissabte al Montbui per 1-0 i va sumar la segona victòria seguida. Álvaro Cardiel va fer l’únic gol del partit al minut 52 des del punt de penal.

Els del Bosc de Plaça venien de golejar la Pobla de Claramunt a domicili (0-5). Amb aquests dos partits deixaven enrere de la millor manera una mala ratxa de tres jornades sense guanyar (un empat i dues derrotes consecutives).

L’Olivella també està en un bon moment i encadena tres triomfs seguits. Els vermells van imposar-se al Montserrat Igualada gràcies a un doblet d’Edgar Garcia, que va estrenar el marcador a la mitja hora i va sentenciar al minut 87 amb la transformació d’un penal.

El Sitges B, per la seva part, va derrotar el Capellades (1-0) i, com el Ribes, ha enllaçat dues victòries. Gerard Fernández, de nou decisiu, va marcar les diferències per als d’Aigudolç amb la diana del triomf al minut 76.

Menys sort va tenir l’Atlètic Vilanova, que va encadenar la tercera derrota en perdre per 4-3 al camp de la Múnia. Els blanc-i-blaus van fer un bon primer temps sense poder-ho reflectir en el marcador.

A la segona part, un parcial de 4-1 dels penedesencs va ser una llosa massa pesada per a l’Atlètic Vilanova. Els gols d’Alin, de penal, de Ricard i d’Isma van ser insuficients per als de la capital del Garraf, que van batallar fins al final.