Segueix-nos

Hoquei patins

Sergi Lalaguna, del planter al primer equip del Club Patí Vilanova

Coniex sobradament Jofre Vilà i és optimista amb la permanència

Sergi Lalaguna pressiona un jugador de l'Arenys de Munt en la primera jornada // @HOCKEY_GRAFIAS

Sergi Lalaguna és un dels jugadors de la plantilla del Patí Vilanova que prové del planter. Jordi Esteva va donar-li l’alternativa el curs passat i ara està al servei de Jofre Vilà, tècnic amb qui ja va coincidir en les categories inferiors del club.

Amb 21 anys, espera aportar el seu gra de sorra en la permanència de l’equip a l’OK Lliga Plata. “Aquest és el desig de cara al nou any. Si fem bé les coses, tenim qualitat per tirar endavant”, assenyala.

El primer pas que ha de fer el Patí Vilanova per apropar-se a l’objectiu és entendre la filosofia de joc de Jofre Vilà. Lalaguna té l’avantatge de conèixer-lo. “Vol que pressionem a tota la pista per no deixar pensar els rivals i ens demana que siguem més verticals. Això té els seus riscos i cal que n’assimilem els mecanismes, però si una cosa té Jofre Vilà, és que des de fora t’endolla a cada partit”, explica.


El míster vol que pressionem a tota la pista i ens demana que siguem més verticalsSergi Lalaguna, jugador CP Vilanova


Sergi Lalaguna va començar a jugar al Samà i va tancar el cercle arribant al primer equip del Patí Vilanova. “No és fàcil adaptar-se a Primera Nacional venint de Segona Catalana. El salt és molt alt, però vull seguir aprenent i creixent per ajudar l’equip”, afirma.

Aquest estudiant d’Enginyeria Electrònica se sent afortunat de poder entrenar i competir, a pesar de la pandèmia. “Tenim la sort de militar en una categoria estatal. Això ens permet continuar jugant. No ens podem queixar”, admet.

A Sergi Lalaguna i al Patí els tocarà descansar aquest cap de setmana per l’activació dels protocols anti Covid. L’equip tindrà una setmana més per digerir els conceptes del nou míster.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins