Sergio Ximénez lidera un nou triomf de l’Atlètic Vilanova amb un ‘hat-trick’

També guanyen la Penya Jove, el Ribes i el Sitges B

L'equip titular d'ahir de l'Atlètic Vilanova // CAVNG

Sergio Ximénez va liderar ahir una nova victòria de l’Atlètic Vilanova, segon al grup 12 de Tercera Catalana.

Els blanc-i-blaus van golejar el Masquefa per 4-0 i continuen allargant la bona ratxa des que Zigor Bengoa es va fer càrrec de l’equip: 11 victòries i un empat en les 12 últimes jornades.

El festival de Sergio Ximénez va ser vist i no vist. En 10 minuts, del 34 al 44, va sentenciar el partit amb les tres dianes.

Va marcar de falta directa, va repetir de xut creuat aprofitant una passada d’Albert Durango i va arrodonir l’actuació amb un gol olímpic.

La rúbrica al triomf de l’Atlètic Vilanova va posar-la el central Iván Torres al minut 75.

El líder Penya Jove també va vèncer ahir. Va visitar el Piera i es va endur la victòria per 0-2 amb un gol en cada meitat.

Carlos Contreras va obrir la llauna al minut 38 amb el seu 30è gol del campionat i Manu Muñoz va tancar el partit amb el segon gol al minut 79.

La jornada d’ahir també va oferir el triomf del Ribes, tercer, que va fer valer els gols de Pablo Pagán i d’Álvaro Cardiel, aquest de penal, per doblegar el Piera per 0-2.

Dissabte havia jugat el Sitges B. Els d’Aiguadolç, quarts a la taula, van sumar la cinquena victòria seguida amb un 3-0 sobre l’Anoia.

Guillem Garcia i Jean Marco van obrir el camí del triomf en la primera meitat i Alejandro de Pineda va tancar el triomf a les acaballes del partit.