Search
Close this search box.

“Si ens ho creiem i treballem bé, podem estar en posicions altes”

Entrevista a Jordi Esteva, entrenador del Club Patí Vilanova

Jordi Esteva, amb la mascareta del Patí, en un entrenament a la platja de la pretemporada // G.M.CH.

Jordi Esteva comença la segona temporada com a entrenador del Club Patí Vilanova. Ho fa amb l’objectiu de no patir tant com la temporada passada, quan l’equip va flirtejar amb el descens. De fet, és optimista per la plantilla que té i per l’actitud que veu en el grup. Aquest dissabte, primer partit de Lliga, a casa (20.30 h), contra el Burguillos.


–Esteu a punt per a la Lliga?
–Sí, i tant. Ja tenim ganes de començar. Fa molt de temps que no competim i portem moltes setmanes de pretemporada pensant en el primer partit.
–Des del 7 de març que no jugueu un partit oficial.
–Cert. S’ha fet llarg. Hem fet una pretemporada més llarga del normal per intentar compensar els mesos en què vam estar parats.
–La crisi de la Covid-19 tornarà a marcar, en certa manera, la temporada.
–No ens en podrem lliurar, malauradament. Haurem d’anar dia a dia. Tots els equips estem exposats a tenir positius. Per tant, setmana a setmana anirem veient.
–Com valores la pretemporada?
–N’estic satisfet. Hem treballat molt bé, sobretot, quant a càrrega física. L’equip ha estat intens i estic content amb l’actitud i la predisposició del grup.
–Et preocupa no haver guanyat cap partit de pretemporada?
–No, gens. Al contrari. Sí que és veritat que en algun partit he vist llacunes tàctiques, però també són coses normals de les pretemporades. Segons quina setmana era, arribàvem als compromisos de preparació amb molta càrrega física. Estic content d’haver competit en tots els partits, sobretot, amb els equips d’OK Lliga i d’OK Lliga Plata. He vist l’equip amb ganes.
–Tens la plantilla que volies o et falta alguna peça?
–Tinc l’equip que volia, i tant. Respecte del que vam parlar amb la junta d’altes i baixes, l’equip, realment, és el que havia demanat.

–T’agrada el grup sud de l’OK Lliga Plata, on heu quedat enquadrats?
–M’agrada, sí. Crec que serà un grup molt igualat. No hi haurà equips punters que obrin forat en la classificació. Si competim en tots els partits, podem fer una bona campanya.
–Quins són els favorits del campionat?
–Si mirem plantilles, potser l’Alcoi és un dels favorits. A més, tenim l’Arenys, que ja fa uns anys que està treballant bé i estant a la zona alta. L’Alcobendas crec que també ha fitxat bé.
–On estarà el Patí?
–Crec que tenim un equip molt compensat. Si ens ho creiem i treballem bé, podem estar en posicions altes. Es tracta de competir bé en tots els partits, cosa que ens va faltar l’any passat.
–La temporada passada vau patir massa.
–Sí. No vam acabar de sortir mai del pou. Psicològicament, això ens va anar afectant setmana rere setmana i no aconseguíem aixecar el cap. Crec que és important sortir convençuts des de la primera jornada i creure’ns que farem un bon any.
–Què has volgut inculcar al grup per millorar els resultats del curs passat.
–Em repeteixo. Es tracta de competir cada setmana. Aquesta és la clau. Hem de sentir-nos a gust a la pista i competir cada partit. Si ho aconseguim podrem guanyar o perdre, però marxarem amb sensacions positives. Amb la intensitat que he vist als entrenaments crec que ho podem fer.
–Us perjudica que, d’entrada, els partits siguin a porta tancada, almenys, a casa?
–Crec que sí. Casernes és un pavelló petit i sentir el suport del públic i de la gent de l’Eskala ens ajuda, però, ara per ara, ens haurem d’acostumar a veure les grades buides. El que ens toca com a equip és estar més units que mai. Així ens en sortirem.

 

Comparteix la notícia