Search
Close this search box.

“Si fins ara se’ns pot recriminar alguna cosa, és la falta d’encert de cara al gol”

Gerard Vergés, capità del Patí Vilanova, aborda l'inici de Lliga de l'equip

Gerard Vergés, capità del Patí Vilanova // G.M.CH.

Gerard Vergés ha assumit la capitania del Patí Vilanova aquesta temporada. Mai no havia lluït el braçalet en tota la seva carrera. Amb 34 anys i experiència contrastada a OK Lliga i OK Lliga Plata, continua sent un referent de l’equip.

“Exercir de capità és una responsabilitat més, tant dins com fora de la pista. Intentaré ajudar en tot allò que pugui, sobretot als joves. D’hoquei no em queda gaire, però als joves, sí”, assenyala.

Dos gols de Vergés van ser fonamentals, dissabte passat, en el primer triomf del Patí a la Nacional Catalana: 2-4 a la pista del Noia B. Quatre punts de sis possibles és el balanç dels verds en les primeres dues jornades.Per a Vergés, “l’inici és bo, tenint en compte que tenim molts jugadors nous i que som un equip molt jove. Si fins ara se’ns pot recriminar alguna cosa, és la falta d’encert de cara al gol. Hem de millorar en aquest sentit i estem entrenant molt la finalització de les jugades”.

Preguntat per la nova categoria, el capità del Patí Vilanova creu que “ens trobarem molts equips joves i verticals. Hem de saber madurar els partits. Pel meu joc, em pot anar bé, ja que els rivals et deixen pensar més”.

Vergés no jugava a Nacional Catalana des que era júnior i militava al Barça. L’hoquei patins era diferent aleshores.

El que no ha canviat és la pressió per guanyar que sempre hi ha hagut a Les Casernes. Vergés hi fa referència quan se li pregunta per si l’objectiu del Patí ha de ser ascendir.


Vergés conversa amb el tècnic Jordi Costa en un entrenament // G.M.CH.

“La il·lusió hi és, però dir que hem de pujar és ser molt agosarat. Aquí s’és sempre exigent i això comporta nervis en els moments difícils, però hem de ser conscients que la Lliga de Nacional Catalana és molt llarga”, assenyala.

Segons Vergés, “hem d’arribar a la recta final de la competició en les millors condicions possibles perquè els rivals ens vegin com un equip molt difícil de batre”.

En la tercera jornada, aquest dissabte (20.00 h), el Patí Vilanova rep el Reus B a Les Casernes. L’equip roig-i-negre ha guanyat els dos primers partits: 4-5 a l’Alpicat i 2-1 al Ripoll.

Comparteix la notícia