Search
Close this search box.

“Si hi posem una mica més tots plegats, podem competir per l’ascens”

Joan Lluís Mudarra, feliç a Vilanova, renova un any més pel Patí

Mudarra, al centre, celebra un gol d'aquest curs amb Sebrià // G.M.CH.

Continua el degoteig de renovacions del Patí Vilanova per a la temporada que ve. Aquest matí s’ha fet oficial la continuïtat de Joan Lluís Mudarra, peça fonamental en l’engranatge defensiu dels verds. Després de dues temporades a Les Casernes, no ha dubtat a allargar la vinculació amb el club.

“Jo tenia molt clar que volia renovar. Inclús abans que acabés la temporada ja n’havia parlat amb el míster. Ha estat una decisió molt fàcil”, afirma.

I afegeix: “Soc molt feliç aquí. Vaig jugar al Vendrell i al Sant Just i en tinc un bon record, però buscava un lloc amb un plus i l’he trobat a Vilanova”.Mudarra és optimista per a la temporada vinent. “Estem fent un bon equip, hem reforçat la plantilla i ja sabem què és la Nacional Catalana. Al club hem vist que si hi posem una mica més tots plegats, podem competir per l’ascens”.

El jugador es compromet a lluitar per pujar i vol “engrescar tota la gent possible perquè vingui a Les Casernes i ens ajudi”.

Segons Mudarra, “hi ha plantilla per pensar en el màxim objectiu. Després entren en joc molts factors i ja veurem què ofereix el nou curs, però soc optimista”.

[su_box title=”El Patí femení pren avantatge per acabar 5è en la Nacional Catalana”]El Patí Vilanova femení va guanyar dissabte per 1-3 a la pista del Voltregà B en l’anada de l’eliminatòria pel cinquè i sisè lloc de la Nacional Catalana. Els gols de les de la capital del Garraf se’ls van repartir Aina Martínez (2) i Paola Vázquez. La tornada és diumenge vinent, 11 de juny, a Les Casernes, a partir de tres quarts d’una del migdia.[/su_box]

Comparteix la notícia