Search
Close this search box.

“Si volem que el Patí Vilanova jugui a la divisió que es mereix, hem de canviar el xip”

El porter Albert Marimon renova per l'equip verd i es mostra ambiciós

Albert Marimon continuarà defensant la porteria del Patí Vilanova // ARXIU

Albert Marimon continuarà defensant la porteria del Patí Vilanova la temporada vinent. El club n’ha anunciat avui mateix la renovació. El calafellenc es mostra ambiciós de cara al curs 2023/2024.

“Penso que el projecte que estem construint per a l’any que ve no té res a veure amb el d’aquest. Però si de veritat volem que el Vilanova jugui a la categoria que es mereix, hem canviar el xip”, assevera.

I afegeix: “Per poder mirar amunt ens hem d’esforçar una mica més tots els que formem el club, des dels jugadors fins al president, passant pel cos tècnic i els seguidors. Es tracta de cuidar tant els petits com els grans detalls”.


Marimon renova per “la confiança que se m’ha donat a Vilanova. Em noto molt segur i valorat per tota la plantilla. Penso que aquest curs he assentat els fonaments guanyant experiència i seguretat, cosa que em permetrà, a partir d’aquest pròxim any il·lusionant, oferir una millor versió sota pals”.

Segons Marimon, “renovar pel Vilanova era una de les coses que volia tancar des de feia temps. Des del primer dia que vaig arribar al club em vaig sentir com a casa i el tracte que he rebut per part de tots els companys ha estat excepcional”.

El Patí té avançades les renovacions de la resta de jugadors de la plantilla i treballa en una nova alta després de les ja anunciades de Jose López i David Lecha. La idea del club també és incorporar un preparador físic.

Comparteix la notícia