Símptomes de millora d’un Patí Vilanova que també acaba golejat (8-3) a Alpicat

Els àrbitres treuen de polleguera els de Jofre Vilà

L'expedició del Patí Vilanova va estar plena de jugadors del planter // FACEBOOK JUANJO FERRER

HC ALPICAT 8 – CP VILANOVA 3
Gols
: 1-0, Jaime Mataix (12’); 1-1, Ricard Pintado, de penal, (17’), 2-1, Mats Zilken (20’); Miquel Serret, de penal, (23’); 3-2, Sergi Lalaguna (24’); 4-2, Lluís Alsina (36’); 5-2, Miquel Serret (40’); 5-3, Jofre Vilà (42’); 6-3, Mats Zilken (45’); 7-3, Mats Zilken (48’) i 8-3, Raúl Fernández (49’).

El Patí Vilanova va donar símptomes de millora ahir a la pista de l’Alpicat, però no li van ser suficients. Els de Jofre Vilà van caure per 8-3. L’equip, exasperat per un mal arbitratge, es va fondre en els últims sis minuts, quan els locals van convertir el marcador final en golejada amb tres dianes.

Els de la capital del Garraf van jugar amb les notables baixes de David París, Nacho Garrido, David Lecha i del recentment retornat Marc Cuevas.

Emparat en un gran Pol Ferrer, el Patí va estar viu durant molts minuts. Generós en l’esforç, l’equip va saber jugar tancat al darrere per buscar ràpids contracops. Els pals també es van aliar amb els verds. Els locals van rematar al ferro fins a cinc vegades.

L’Alpicat va estrenar el resultat al minut 12 gràcies a Mataix, més ràpid que ningú en la continuació d’una falta directa que Pol Ferrer havia desviat a l’internacional alemany Mats Zilken.

Un clar penal forçat per David Aguilar va permetre empatar a Ricard Pintado amb un tir ras a l’esquerra del porter al minut 17, però al 20 Zilken va rematar de primera a l’escaire en un contracop dels locals. Era el 2-1.

L’Alpicat, a través de Serret, va ampliar la renda quan faltava un minut i 42 segons per al descans gràcies a la transformació d’un penal inexistent xiulat a Lalaguna. Ara bé, el mateix Lalaguna es va treure l’espina de seguida tot anotant el 3-2. El ‘6’ del Patí va seguir un contracop conduït per Jofre Vilà júnior i va caçar el refús del porter per marcar.

Tot el dinamisme que va tenir el primer temps es va perdre a la represa. El joc va deixar de ser fluid a les dues àrees. L’Alpicat va saber jugar millor les seves cartes en aquest escenari i va situar un 5-2 amb dianes de Lluís Alsina i altre cop de Serret.

Els àrbitres ja estaven traient de polleguera el Patí, castigat amb targetes blaves al tècnic Jofre Vilà i a David Aguilar, que com a capità intentava dialogar amb ells.

Tot i un golàs de Jofre Vilà júnior, capaç de remuntar la porteria, aixecar la bola i rematar-la a la xarxa, el Vilanova ja no va poder capgirar la dinàmica del partit. Dos gols més de Zilken i un de Raúl Fernández en els darrers sis minuts van deixar el 8-3 final en l’electrònic.

Aquest Alpicat-Vilanova va ser l’únic partit de l’onzena jornada que es va poder disputar aquest cap de setmana per la Covid i pels efectes encara duradors del temporal ‘Filomena’. Els de la capital del Garraf continuen en zona de descens.