Segueix-nos

Golf

Sitges acollirà una nova edició del prestigiós Estrella Damm Ladies Open

La cita, del 7 al 10 de juliol al Club de Golf Terramar

Maja Stark, guanyadora del 2021, amb Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges, i Jaume Monasterio, regidor d'Esports // AJUNTAMENT SITGES

Sitges es prepara per acollir una nova edició de l’Estrella Damm Ladies Open. Ho farà amb Carlota Ciganda encapçalant un gran nombre de golfistes de primera línia internacional.

El torneig es jugarà del 7 al 10 de juliol al Club de Golf Terramar, que es convertirà durant quatre dies en l‘epicentre mundial del golf femení.

A més de Carlota Ciganda, també han confirmat la seva presència al Terramar les golfistes més destacades del Ladies European Tour i algunes del LPGA, el circuit americà femení.


Destaquen la sueca Maja Stark, la danesa Emily Kristine Pedersen, la sud-africana LeeAnne Pace i l’eslovena Pia Babnik, a més de la suïssa Albane Valenzuela, habitual jugadora del LPGA.

La cinquena edició de l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya comptarà amb les 126 millors golfistes europees i estarà dotat amb 300.000 euros en premis.

Tota la informació del campionat es pot seguir al web mediterraneanladiesopen.com. La prova es presenta dimarts a la tarda a la platja de La Fragata.

PUBLICITAT

Més a Golf