Segueix-nos

Subvencions

Sitges premia l’aposta dels clubs per l’esport femení, inclusiu i per a gent gran

L’Ajuntament endega una nova línia d’ajudes econòmiques

El nou camp de rugbi de Sitges // SITGES.CAT

L’Ajuntament de Sitges ha posat en marxa una nova línia d’ajudes econòmiques destinades a entitats del municipi que en els últims dos anys hagin promocionat l’esport femení, inclusiu i per a gent gran.

Es tracta d’una ampliació de les habituals línies de subvencions municipals als clubs esportius de la vila.

Aquesta nova subvenció estava prevista en 100.000 euros, però entre els clubs que s’hi ha presentat tan sols s’han pogut adjudicar 26.000 euros.

Els 74.000 euros restants s’incorporaran a la línia de 100.000 euros que formava la subvenció anual als clubs esportius sitgetans, que d’aquesta manera s’ha pogut incrementar fins als 174.000 euros.

La nova línia d’ajuts meritava projectes dels darrers dos anys. Segons, Jaume Monasterio, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, “no es tractava que ara es creessin equips expressament pensats per aquesta nova subvenció, sinó que volíem reconèixer l’aposta que han fet alguns clubs sense esperar res a canvi”.

La nova categoria de subvenció municipal s’ha focalitzat en clubs que han potenciat els equips femenins, l’esport per a persones amb capacitats diverses i la pràctica esportiva en edats avançades.

Monasterio, confia que “cada vegada més clubs s’animin a incorporar aquests nous col·lectius al seu esport”, però argumenta que “aquesta vegada hem volgut valorar els projectes pioners i que van assumir el seu risc en el seu moment, pagant equipatges o desplaçaments, com amb altres equips del mateix club”.

PUBLICITAT

Més a Subvencions