Segueix-nos

Poliesportiu

Sitges recupera la Setmana de l’Esport amb propostes per a tots els públics

Arrenca aquest dissabte i inclourà la Nit de l’Esport dimecres vinent

La Nit de l'Esport s'inclou dins la Setmana de l'Esport // FLICKR AJUNTAMENT SITGES

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges recupera la Setmana de l’Esport, una iniciativa que comença aquest dissabte i que s’allargarà fins al 18 de setembre.

L’objectiu és que la ciutadania conegui les diverses possibilitats que té el municipi per fer esport, ja sigui a través de clubs esportius, d’entitats o del mateix departament d’Esports.

Aquest ampli ventall d’iniciatives fa que tothom es pugui plantejar fer esport a Sitges, independentment de l’edat, el gènere o les capacitats individuals, ja que fins i tot hi estan implicats els casals de la gent gran i la Fundació Ave Maria.

Més enllà de les jornades de portes obertes i els partits programats, l’Ajuntament presentarà el projecte ‘Caminades’, de la mà amb el CAP de Sitges, dimarts a les 18h al Casino Prado.

Aquest projecte conjunt entre l’Ajuntament i l’ambulatori de Sitges vol oferir a usuàries i usuaris del CAP la possibilitat de millorar la seva salut a través de caminades per Sitges.


El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio Miró, assegura que “era necessari posar a l’aparador la múltiple oferta esportiva que té Sitges, perquè volem que la ciutadania pugui gaudir-la”.

Aquest cap de setmana, un torneig femení d’hoquei herba al Nou Santa Bàrbara i el Memorial Francesc Conesa de bàsquet femení centren l’activitat.

A partir de dilluns arriba el gruix d’activitats proposades, com classes gratuïtes a la piscina municipal o portes obertes a diferents clubs esportius.

Enguany la Nit de l’Esport, la cita que serveix per reconèixer entitats i esportistes de la vila, s’organitza el marc de la Setmana de l’Esport. Serà el dimecres 14 de setembre a les vuit del vespre als Jardins de Terramar.

En aquest acte es lliuren guardons de reconeixement a clubs o esportistes que han aconseguit èxits d’especial rellevància durant la temporada 2021/2022.

PUBLICITAT

Més a Poliesportiu