Search
Close this search box.

S’obre un programa d’entrenaments per a dones per als 10 km o la Mitja de VNG

Està pensat per a tots els nivells i la inscripció és gratuïta

La Mitja Marató i els 10 km de Vilanova tornen el 18 de desembre // G.M.CH.

L’organització de la Mitja Marató de Vilanova ha posat en marxa nou programa d’entrenaments oberts a dones per ajudar-les i motivar-les a preparar els 10 km o la Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú, que es disputaran el pròxim 18 de desembre.

Les sessions les dirigirà una entrenadora professional i titulada. Aquest projecte està adherit al programa Esport Dona+ de l’Ajuntament de la ciutat, que pretén fomentar i potenciar la pràctica esportiva entre el públic femení i aquells col·lectius menys inclosos.

Els entrenaments són únics i exclusivament per al públic femení i es faran cada dimarts i dijous de 18:00 a 19:00 a les pistes d’Atletisme de la capital del Garraf.


Les sessions preparatòries començaran el dia 20 de setembre i finalitzaran el dia 18 de desembre. Són totalment gratuïtes.

Per poder apuntar-s’hi s’ha d’enviar un email a l’adreça mitjamaratovilanova@gmail.com amb el nom de la interessada i posant de manifest la voluntat de participar en els entrenaments.

OBERT A TOTS ELS NIVELLS

Iniciació, des de Zero: Dones que mai no han corregut o que fa molt de temps que no practiquen esport. Els agradaria passar una bona estona i posar-se en forma.

Mig: Dones que són capaces de córrer 20 minuts, potser més, però necessiten algú que les motivi o les ajudi a millorar. Tenen pensat a fer la cursa de 10 km o millorar la condició física

Nivell Avançat: Dones que porten temps entrenant i ja han fet alguna cursa de 10 km, però que ara enfoquen reptes més exigents com la Mitja Marató o que volen millorar-ne el temps.

Comparteix la notícia