Segueix-nos

Salut

‘Som-hi!’, un nou programa televisiu d’exercici físic per a la gent gran, a Canal Blau

És una iniciativa de l’Ajuntament de Sitges i del Consell Comarcal

El programa s'emet per Canal Blau Televisió // AJUNTAMENT DE SITGES

L’Ajuntament de Sitges i el Consell Comarcal del Garraf impulsen ‘Som-hi!’, un nou programa televisiu d’exercicis per a la gent gran. Aquest espai s’emet a Canal Blau TV cada dimarts i dijous a dos quarts de deu del matí, i es repeteix els dissabtes i els diumenges, també a dos quarts de deu del matí.

Conduït per la ballarina i professora de dansa Sílvia Paretas, el nou espai pretén fomentar l’exercici físic entre les persones grans i des de casa. El programa té previst afegir noves col·laboracions de professionals d’altres disciplines.

La voluntat d’aquesta iniciativa és que l’hàbit de fer esport no es perdi a conseqüència de la pandèmia, sinó que s’adapti a la conjuntura i a les necessitats del col·lectiu.

Tal com recull la Generalitat de Catalunya fer-se gran no vol dir emmalaltir. És un procés d’adaptació a una nova situació física i psicològica que requereix mantenir uns estils de vida saludables adaptats a aquesta nova etapa de la vida, tenint molt en compte que petits canvis mantinguts de l’estil de vida tenen grans efectes sobre la salut.

En aquest sentit, fer activitat física regularment aporta benestar i ajuda a prevenir malalties com la diabetis, la hipertensió, el sobrepès i l’obesitat, els infarts del cor, les demències i alguns tipus de càncer.

PUBLICITAT

Més a Salut