Search
Close this search box.

“Som una pinya i això ens ha d’ajudar a superar de seguida els mals tràngols”

Entrevista a Joan Lluís Mudarra, jugador del Patí Vilanova

Mudarra protegeix la bola en el partit de la primera fase contra el GEiEG // G.M.CH.

Joan Lluís Mudarra és un dels jugadors que continua al Patí Vilanova respecte de la temporada passada. Aleshores va viure la duresa d’intentar subsistir a la zona baixa. Els verds van acabar perdent la categoria, però Mudarra va decidir quedar-se i vol contribuir al retorn de l’equip a les categories estatals. De moment, el Vilanova està en el bon camí. Al vestidor volen passar pàgina de l’amarga derrota de dissabte passat en les semifinals de la Copa Generalitat: 5-1 contra l’Igualada B.


–Aquest dissabte arrenca la segona fase de la Lliga. Teniu vuit partits al davant per defensar la quarta plaça actual o tirar més amunt. És on volíeu estar al principi del curs no?
–Sí, totalment. Quant a objectius marcats, el primer que ens havíem plantejat era ser on som, estar entre els quatre primers de cara a la segona fase. A més, vam tenir el premi d’entrar a la Copa Generalitat. És cert que a la Copa no vam oferir la nostra millor versió, però hem de mirar endavant. Potser de tantes ganes que en teníem, no ens va sortir el partit que esperàvem

–Us pot afectar negativament la clara derrota contra l’Igualada B?
–A veure, quan vam acabar el partit, els ànims estaven per terra, no t’enganyaré. Ara bé, en l’entrenament de dilluns la mentalitat ja era una altra. Crec que tenim un grup molt sòlid. Som una pinya i això ens ha d’ajudar a superar de seguida els mals tràngols. Hem de passar pàgina.

–Què no vau fer bé dissabte passat?
–Crec que som un equip amb molts jugadors joves i potser ens va poder la pressió. Vam sortir un pèl cohibits pel que representa el club i les ganes de donar un títol a l’afició, que va esperonar-nos molt per les xarxes. A més, ens van marcar molt de pressa i vam anar massa a remolc.

–El 5-1 final reflecteix la diferència real entre el campió del grup B i vosaltres, segons al grup A, en la primera fase de la Lliga?
–Ni de bon tros. Sincerament, tot i no donar la nostra millor versió, crec que el resultat final no reflecteix el que va passar a la pista. Quan encaixes tan d’hora i et costa replicar, vas a la desesperada i ho pagues. Jo prenc com a model el partit que vam guanyar al Ripoll a Les Casernes. Jugant d’aquella manera, som un equip molt difícil de batre.

–La golejada encaixada ha de ser un estímul més per a vosaltres i no ha d’entelar la magnífica primera fase de la Lliga que heu fet.
–Per a nosaltres la Copa Generalitat va ser un cap de setmana diferent de competició. Ara torna la Lliga i ens venen vuit partits gairebé seguits, i tots seran molt importants. A veure fins on arribem.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR
El Patí Vilanova partirà del quart lloc en la segona fase de la Nacional Catalana


–La Nacional Catalana és una autèntica carrera de fons.
–La veritat és que sí. Es fa llarga. Ara ja podem centrar-nos en aquestes, pràcticament, vuit finals de la segona fase. Tant de bo entrem al play-off i si no encara podrem jugar una repesca. Tots els detalls (sancions, lesions, encert a bola parada…) comptaran per a tots els equips.

–Què heu de millorar encara?
–Com deia abans, el bloc que tenim és jove i encara estem aprenent. Ens falta ser més regulars, ser més constants. Això t’ho dona la maduresa.

–Què espereu del partit contra el Sant Celoni d’aquest dissabte.
–Del Sant Celoni el que sabem és que és rocós. És semblant al Ripoll, però crec que amb millors individualitats. Mira, tenen Joel Roma, que ja ha fet 20 gols, una barbaritat. Així i tot, també són un equip jove i la pressió de Les Casernes els pot afectar.


–El Sant Celoni va amagar algunes cartes a la Copa Generalitat. No va fer jugar alguns dels habituals.
–Sí, així va ser. No ho vaig entendre. Desconec si va ser per molèsties físiques. El premi de fer una bona primera fase era jugar la Copa Generalitat.

–Deia el Jordi Costa que Les Casernes han de ser, més que mai, un fortí en la segona fase de la Lliga.
–Exacte. Ens sap greu no haver portat la Copa Generalitat cap a Vilanova, però hem de mantenir la unitat entre tots. La Copa no canvia res. Amb el suport de l’afició tot és més fàcil. Saltar a la pista i veure les grades de Les Casernes plenes, t’activa.

–Et veus jugant el play-off d’ascens?
Sí, per què no? El respecte és màxim cap a tots els rivals de la segona fase, però si fem bé les coses, no som inferiors a ningú.

–I et veus ascendint aquest mateix any?
–Veurem què ens dona el futur. Seria magnífic pujar, però si no ho aconseguim, cal continuar treballant amb els fonaments que hem posat aquesta temporada.

[su_box title=”Dos àrbitres xiularan el Vilanova-Sant Celoni”]Dos àrbitres, quan habitualment n’hi ha un de sol a Nacional Catalana, han estat designats per impartir justícia en el partit entre el Patí Vilanova i el Sant Celoni, previst per aquest dissabte (18.45 h) a Les Casernes. Els escollits són Calonge Barrio i Valiente Soler. És la primera jornada de la segona fase de la Lliga en el grup d’ascens. S’enfronten els dos segons classificats dels dos grups de la categoria en la primera fase.[/su_box]

Comparteix la notícia