Search
Close this search box.
,

Talavera aposta pel “canvi de veritat” amb els clubs del Garraf i del Penedès

Reuneix un centenar de persones a la Granada

Àlex Talavera, durant una de les seves intervencions // CANDIDATURA ÀLEX TALAVERA

Un centenar de persones van reunir-se ahir al vespre a la Granada, Alt Penedès, per conèixer de primera mà el nou projecte per a la Federació Catalana de Futbol que presenta Àlex Talavera i el seu equip.

Va ser una trobada destinada als clubs del Garraf i del Penedès.

Durant l’acte es van presentar les línies de treball de la candidatura i tres documents fonamentals: el pla de xoc postcovid (mesures reals per a la recuperació dels clubs en l’àmbit social i econòmic), el nou projecte del futbol femení i el nou pla de competició.

De tot plegat en van parlar el mateix Àlex Talavera; Manel Duran, referent al territori; Javi Fernández, de l’àmbit del futsal; Soraya Chaoui, qui serà referent del femení; Adolfo Borgoñó, economista, i Cristóbal Casado, mestre i president d’un club de futbol formatiu.

Al final de l’acte, alguns clubs van poder veure en directe, amb xifres reals de les seves entitats, el càlcul d’estalvi que aconseguirien amb Talavera com a màxim mandatari de la Federació Catalana de Futbol.


Talavera, amb part del seu equip // CANDIDATURA ÀLEX TALAVERA

Segons va dir Talavera, “hem aconseguit reunir 700 avals, la qual cosa significa que el futbol català vol un canvi. Ara bé, un canvi de veritat només es pot dur a terme per un equip professional, del món del futbol i, molt important, amb una mirada totalment nova i que no té cap responsabilitat, ni com a president ni vicepresident, amb la gestió actual de la Federació”.

Àlex Talavera porta mesos recorrent el territori català i parlant amb els presidents i les presidentes dels clubs. ‘Els clubs, primer’ és el seu eslògan

D’entre els punts del seu programa destaquen:

Els clubs no hauran de pagar costos federatius el primer any. Per tant, els diners es queden als clubs i no a la Federació.

⇒ La descentralització, proximitat i un servei més afí a les necessitats dels clubs.

⇒ Importància de la dona en tots els nivells: presència a la junta directiva, en la gestió i la creació d’una estructura pròpia en l’àmbit esportiu.

⇒ Canvi del model sancionador: la sanció recau en la persona infractora i no en el club, incentivant models per a la reeducació.

⇒ Protecció dels clubs petits i de poble.

⇒ Un model de gestió transparent i eficient.

Comparteix la notícia