Search
Close this search box.

Tomás, Eric i Luca, tres renovacions més per al Vilanova 2021/2022

El club ja té lligats 11 jugadors de la passada campanya

Eric González continuarà vestint la samarreta del Vilanova // G.M.CH.

El Vilanova continua amb la renovació del gruix de la plantilla de la darrera temporada. El lateral Tomás, el centrecampista Eric i el central Luca, tres jugadores importants més del grup, també continuaran vestint la samarreta blanc-i-blava.

Tots tres s’uneixen a Codina, Iloie, Pascua, Antolínez, Saldaña, Edgar Doblas, Totti i Roberto en la llista de renovats. Ja són 11 els futbolistes que segueixen respecte de la passada campanya.

Tomás, Eric i Luca afrontaran la segona temporada al club. Els tres van arribar a l’Alumnes Obrers durant el curs 2020/2021. Tomás, lateral dret, va arribar el setembre procedent de la Pobla de Mafumet. Es va consolidar com un fix d’Agus.


També es va fer un lloc a l’equip titular el talentós Eric, que va fitxar pel Vilanova el març després de deixar l’Igualada. En defensa, Luca va ser un dels fitxatges de l’estiu passat. Venia del Vilafranca i es va erigir en un dels centrals titulars, al costat de Víctor Miranda.

El Vilanova continua treballant als despatxos per acabar de confeccionar la plantilla. De moment, tot són renovacions. De fitxatges, una de les prioritats està a la porteria després de les marxes de Javi Martínez i de Nito.

Comparteix la notícia