,

Toni Ponce, nedador del Club Natació Sitges, plata als Paralímpics de Tòquio

És la primera medalla del vilafranquí en uns Jocs

Toni Ponce, amb la medalla de plata // TWITTER SPORTSPANISH

Toni Ponce, nedador vilafranquí del Club Natació Sitges, es va penjar ahir la medalla de plata en la prova dels 200 metres lliures S5 dels Jocs Paralímpics de Tòquio.

Ponce s’havia classificat per a la final amb el millor temps de la sèrie prèvia (2.33.73). En la lluita per les medalles només va superar-lo el gran favorit, l’italià Francesco Bocciardo.

“Estic molt orgullós. Sabia que la possibilitat de guanyar una medalla hi era, però el meu entorn em fa tocar de peus a terra”, va manifestar Ponce als mitjans de comunicació després de competir en el Centre Aquàtic de Tòquio.

“M’agrada somiar, però una vegada aquí fins que no toques paret no ho fas realitat”, va afegir. És la primera medalla en uns Jocs Paralímpics per a Ponce, que ja havia estat a Rio el 2016.