Segueix-nos

Natació adaptada

Toni Ponce salda la participació en els Jocs de Tòquio amb dues plates

El nedador del Club Natació Sitges també s’endú tres diplomes

Toni Ponce, en acció // CPE

Toni Ponce, nedador vilafranquí del Club Natació Sitges, ha saldat la participació en els Jocs Paralímpics de Tòquio amb dues medalles de plata.

La primera la va aconseguir en els 200 metres lliures S5 fa just una setmana. La segona se la va penjar dissabte en els 100 metres braça S5. Ponce liderava la final en els primers 50 metres, però va acabar superat pel rus Andrei Granichka.

“Malgrat fer un bon primer llarg i estar ben col·locat per a la tornada, vaig intentar reaccionar quan em va passar Granichka, però no va ser possible”, va dir als periodistes després de la cursa. Ponce era el favorit a l’or.

“Ho podia haver fet millor amb la marca que tenia, però el meu rival ha fet un temps magnífic, rebaixant el meu rècord del món. Ara haig de tornar a treballar per intentar batre’l altre cop”, va continuar.

Ponce, de 34 anys, també va endur-se tres diplomes al Japó per convertir-se en un dels esportistes més destacats de la delegació espanyola.

Els de Tòquio van ser els segons Jocs del vilafranquí després d’haver estat a Rio el 2016. Aleshores no va poder guanyar cap metall, però sí dos diplomes.

 

PUBLICITAT

Més a Natació adaptada