Search
Close this search box.

Toni Salido deixa de ser l’entrenador del Sitges i el relleva Villa, tècnic del segon equip dels d’Aiguadolç

L'acord ha estat mutu entre el míster i el club pels últims resultats

Toni Salido, seriós, amb Alcaraz darrere, després del primer temps del darrer derbi Sitges-Vilanova // G.M.CH.

Toni Salido ha deixat de ser l’entrenador del Sitges. També marxa el seu ajudant, Sergio Alcaraz. Ahir al vespre ho va anunciar el club en roda de premsa i també a través de les xarxes socials. Va ser el president Jordi Martínez qui va prendre la paraula davant dels mitjans de comunicació. La decisió ferma es va prendre després de l’empat de dissabte contra el Morell.

“De comú acord hem arribat a la conclusió que el millor per intentar garantir la continuïtat a Primera Catalana és optar pel canvi”, va manifestar el màxim mandatari dels d’Aiguadolç. “Ha estat una decisió dura perquè tant Salido com Alcaraz són homes de club”, va continuar.

Segons Jordi Martínez, “el club, a hores d’ara, encara no veu perillar la categoria, però tots sabem que les dinàmiques són perilloses i la que porta el primer equip darrerament no és la que tots desitjaríem. Els dos últims partits han estat dos cops que no esperàvem. La derrota al camp del Gornal, per la forma com es va produir i pel resultat, i l’empat d’aquesta setmana contra el Morell, ens han deixat sense uns punts que si els haguéssim aconseguit, no estaríem parlant d’aquest canvi, perquè tindríem la categoria virtualment salvada.

El president va incidir en les converses que han anat tenint darrerament amb Salido i Alcaraz. “És un tema que s’ha anat tractant des de fa mesos amb el cos tècnic. La trajectòria no ha estat la pitjor possible, però tampoc la millor, però creiem que s’han de prendre decisions. D’aquí a unes setmanes veurem si ha estat positiva o negativa. Ells van posar el càrrec a disposició nostra fa unes setmanes i aleshores hi confiàvem plenament, però sabíem que si la cosa no anava com tots esperàvem, la decisió estava presa”, va revelar.

Álex Villa i Joey Portillo, tàndem tècnic del Sitges B, són els escollits per agafar les regnes del primer equip. Salido i Alcaraz havien manifestat internament el desig de plegar al final de la temporada i el club ja tenia previst donar el testimoni a Villa i Joey. Ara el Sitges ha decidit avançar aquest moviment de peces. En conseqüència, Raúl Aroca, que estava al Juvenil, agafa el Sitges B per continuar sent-ne el míster del curs vinent i David Ávila, que exerceix de coordinador, es fa càrrec del Juvenil. El Sitges repeteix la fórmula que va seguir amb Salido després de l’adeu de Luri Sorroche.

El debut de Villa i Joey al capdavant del Sitges serà diumenge que ve (12.00 h) al camp del Parc, onzè classificat i rival directe per la permanència, ja que només té dos punts menys que els d’Aiguadolç. El Sitges transita novè amb quatre punts de marge sobre el descens.

Comparteix la notícia