Search
Close this search box.

Toni Salido: “Veníem de dos anys tant exigents com bonics i havíem decidit plegar a final de curs”

L'entrenador parla de la seva sortida del Sitges, coneguda dilluns

Toni Salido, amb Sergio Alcaraz darrere, en l'últim derbi Sitges-Vilanova // G.M.CH.

“Veníem de dos anys tant exigents com bonics i havíem decidit plegar a final de curs”. La frase és de Toni Salido, que aquesta setmana ha deixat de ser l’entrenador del Sitges de mutu acord amb el club, juntament amb Sergio Alcaraz, la seva mà dreta.

El tècnic va fer arribar a la junta directiva la seva intenció de marxar quan acabés la temporada després de la derrota al camp del Gornal. “Per la meva manera de ser, vaig creure que els ho havia de dir pel bon tracte que m’han dispensat sempre. Els vaig ser sincer. A la vegada, també els vaig comentar que si els sortia una oportunitat ara, que l’agafessin”, afirma.

Va ser quan el club, arran de l’empat contra el Morell, va avançar l’aposta per Villa, tècnic del Sitges B, a qui pretenia donar-li les regnes del primer equip la temporada vinent. Així també ho va explicar dilluns el president Jordi Martínez.

Salido ja tenia previst deixar-ho abans del partit contra el Gornal. “Els dos darrers anys han estat molt esgotadors psicològicament i necessitava parar. Ara bé, també els hem gaudit amb l’ascens, un stage i la final de la Copa Catalunya Amateur. Agraeixo al Sitges l’oportunitat que m’ha brindat”, assenyala l’entrenador.

A Salido només li queda el mal sabor de boca de no haver pogut segellar la permanència abans de dir adeu. “És l’espina que tinc clavada”, admet. Ara espera que l’equip remati la feina i l’aconsegueixi.

Comparteix la notícia