Search
Close this search box.
,

Torna la Cursa de la Lluna Plena de Sitges contra el càncer infantil

Recapta fons per al Laboratori de Recerca de Sant Joan de Déu

La prova torna aquest divendres // VISITSITGES.COM

Tot està a punt perquè aquesta nit torni la Cursa de la Lluna Plena Solidària de Sitges, que recapta fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. La cursa arrencarà de l’Institut Vinyet a les 21.00 hores.

Es tracta d’una prova no competitiva ni cronometrada que es pot fer caminant o corrent. El traçat és de 4,6 quilòmetres. No hi ha límit d’edat per participar-hi. Ahir ja s’havien superat les 1.000 inscripcions. Aquest vespre encara estaran obertes les inscripcions de manera presencial.

La Cursa de la Lluna Plena Solidària de Sitges és un homenatge a Pol Lahoz, un jove sitgetà que va morir amb 20 primaveres després de batallar amb un gran optimisme durant sis anys contra un Sarcoma d’Ewing, un tipus de càncer infantil, una malaltia rara.


Els seus pares, Estela Campañà i Xavier Lahoz, són els principals promotors de la cursa, que arriba a la novena edició i que l’any passat va esquivar la pandèmia amb un format virtual. “Estem encantats amb la resposta de la gent”, apunta la mare d’en Pol.

Les persones que no puguin acudir a la cita i vulguin ajudar l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, poden fer una donació a través del ‘dorsal 0’ de la prova a través del web www.paralosvalientes.com.

Segons Estela Campañà, “tothom entén que s’han de recollir fons per a la investigació en la lluita contra el càncer, però la major part d’aquests diners van destinats a la recerca dels càncers en adults i hem de ser conscients que la solució per a la canalla també passa per la investigació”.


Comparteix la notícia