Search
Close this search box.

Tornen a Vilanova els entrenaments específics de running per a dones

Són gratis i es faran els dimarts i dijous a la tarda fins al dia 21 de desembre

Ja estan en marxa altre cop els entrenaments específics de running per a dones. L’èxit de l’any passat ha fet que es repeteixi l’experiència.

L’activitat, inclosa dins del programa ‘Esport i Dona+’, que impulsa l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant la Regidoria d’Esports i en col·laboració amb entitats de la ciutat, té com a objectiu facilitar la tornada al món de l’esport d’aquelles dones que per situacions ben diverses ho han hagut de deixar.

També és dirigida a les que busquen una nova motivació, tant social com física, per tal de poder canviar hàbits i afrontar nous reptes personals.

Els entrenaments estan dissenyats pensant en tots els nivells i condicions físiques. Les sessions van a càrrec d’entrenadores titulades.


Un altre dels objectius de l’activitat és aconseguir que les dones inscrites puguin participar en alguna o totes les curses que es fan a Vilanova i la Geltrú, com la Vilanova Night Run, La Mitja o Quart de Marató, La Cursa 5 i 10 quilòmetres o la Cursa Popular Ciutat de Vilanova, posant a prova tot l’aconseguit durant els mesos de preparació.

Els entrenaments van arrencar dimarts. Es faran tots els dimarts i dijous de 18 a 19 hores fins al dia 21 de desembre, a les pistes municipals d’atletisme Carme Sugrañes Blay. Són totalment gratuïts i amb cobertura d’assegurança esportiva.

Per participar i rebre més informació només cal enviar un correu electrònic a l’adreça olimpicament@gmail.com indicant el nom i cognom, i el nivell que considera té la persona interessada.

Comparteix la notícia