Search
Close this search box.

Totti reapareix amb el Vilanova després de gairebé sis mesos sense jugar

El migcampista es va lesionar el 7 de març contra l'Ascó

Totti, al camp del Viladecans en l'únic partit sencer que va jugar el curs passat // G.M.CH.

Fitxatges a banda, Gerard Ortiz ‘Totti‘ va ser la gran novetat del primer onze del Vilanova en la pretemporada. El curs passat el migcampista només va poder participar en tres partits, dos com a titular.

Una trepitjada al peu dret en el partit de la quarta jornada contra l’Ascó a l’Alumnes Obrers va deixar-lo fora de combat. Era el 7 de març.

Aquell dia va ser un dels millors de l’equip, però la lesió que va patir va impedir-li tornar a jugar en la resta de temporada.

“Arran de la trepitjada em va saltar l’ungla del dit gros i de caminar malament vaig patir el trencament d’un cartílag”, explica.

Gairebé sis mesos després, va reaparèixer diumenge al camp del Canonja i no amaga la satisfacció que va sentir quan va tornar a vestir-se de curt per disputar un partit. 

“Ho desitjava. Tenia unes ganes boges de jugar”, confessa. El migcampista assegura que no va notar dolor. “Em vaig sentir còmode. Ara es tracta d’agafar ritme de joc”, continua.

Totti, de 21 anys, espera que no li sorgeixin més contratemps. “Entre la lesió que vaig patir al genoll i aquesta última, més la crisi de la Covid, he tingut molt poca continuïtat darrerament. Espero que ara em canviï la sort”, diu.

Malgrat la seva joventut, quan ha jugat, Totti ha demostrat que pot ser un puntal de l’equip. Devora quilòmetres, és polit amb la pilota als peus i té arribada a l’àrea rival.

El centrecampista vilanoví destaca el “bon nivell” dels fitxatges que han arribat a l’equip aquest estiu. També admet que “potser ens falta alguna peça a dalt, però amb els que som ara hi ha un bon bloc”.

Totti ha revisat el calendari i els rivals del Vilanova. Preguntat per la nova campanya, és prudent. “Hem de lluitar per estar com més amunt millor, però no serà un curs senzill. Hi ha desplaçaments molt complicats i al grup tenim dos dels equips que baixen de Tercera, el Valls i l’Igualada. Hem de ser forts a casa. Fora costa molt”, afirma.

Comparteix la notícia