Search
Close this search box.

Tres ors per als nois del Club Gimnàstica Vilanova en la segona fase de la Copa Catalana

Sabrina Royo aconsegueix la medalla de plata en Base 7P

Els nois amb les medalles i el trofeu del Club Gimnàstica Vilanova // CG VILANOVA

Els nois del Club Gimnàstica Vilanova també van fer un bon paper en la segona fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística. Van competir a Bellvís el passat cap de setmana amb tres ors.

Llibert Villaubí va penjar-se l’or en Promoció 4 sent primer a la barra fixa, segon en salt i a les paral·leles i tercer al poltre amb arcs.

També va endur-se l’or David Planas, que competia en Promoció 5 i va ser primer al poltre amb arcs, segon en salt i tercer a les paral·leles. A més, juntament amb Rubén Pecellín (setè a la general, primer a la barra fixa i segon a les anelles) i Martí Gelida (primer a les paral·leles) van ser els campions en la classificació per equips.

En Promoció 2 va destacar la quarta posició en anelles d’Adrián Acero. I en Via Olímpica 8, Oriol García va finalitzar setè de la general i va ser primer en salt.

El cap de setmana passat també va ser el torn de la Base 6-9 femenina. Va destacar la plata de Sabrina Royo en Base 7P sent primer a la barra i segona a terra.

En Base 6G Jana Bieto va quedar cinquena a terra, mentre que en Base 9 l’equip format per Laia Mallén, Natasha Craven, Lucia Cortés i Adriana Genís va concloure també cinquè. Va destacar la quarta posició de Laia Mallén en la classificació general sent quarta igualment en salt i a les paral·leles.

Diana Ruiz només va poder competir en paral·leles de Base 8 per una lesió i va quedar setzena.

Comparteix la notícia