,

Tres títols i cinc podis per al Dinami-k Vilanova en els Autonòmics de Promoció

El club de la capital del Garraf acaba en la setena plaça per equips

L'equip del Dinami-k // DINAMI-K CLUB ATLETISME VILANOVA

La delegació del Dinamik Club Atletisme Vilanova va saldar amb tres títols autonòmics i cinc podis la participació en els Campionats de Catalunya de Promoció (sots-10, sots-12, sots-14 i sots-16), disputats a l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida durant el cap de setmana. El club vilanoví hi va aportar fins a 17 atletes.

Va destacar l’actuació d’Adriana Curto, doble campiona de Catalunya sots-12 en els 60 metres tanques i en salt de llargada. En aquesta mateixa categoria la seva companya Martina Chaboyé va pujar al tercer calaix del podi en la prova de salt de llargada, on Laura Cañaveras va quedar cinquena.

També va apuntar-se el títol Óscar Curto, campió sots-14 en els 220 metres tanques. Aquest atleta va arrodonir una jornada brillant tot penjant-se la medalla de plata en els 80 metres tanques. També en sots-14, Martí Pon va pujar al segon calaix del podi en els 600 metres llisos i va ser quart en llançament de pes.

Per la seva banda, Lara Ruiz del Sol, també en sots-14, va firmar un doble subcampionat, en llançament de javelina i en llançament de pes.

De la resta de representants del Dinamik van destacar la quarta posició de Marina Guarch en la prova de triple salt de la categoria sots-16 i el cinquè lloc de David Ruiz del Sol en salt de llargada sots-10.

Per equips, el Dinamik va aconseguir la setena posició per punts d’entre 50 clubs de tota Catalunya