Triomf de mèrit (50-54) de l’Intersport Olària Samà a la pista de l’Àguiles

El Ferroli Ribes va massa a remolc del Viladecans i perd per 77-82

L'Intersport Olària Samà va sumar un triomf important // CB SAMÀ

L’Intersport Olària Samà va guanyar diumenge l’ÀguilesPlasfoc per 50-54 i es manté a la zona alta de la taula al grup 4 de Primera Catalana.

La visita a Santa Coloma de Queralt era exigent per la pressió de la grada i pels números del rival, que estaven empatats a punts amb els vermells.

Va arrencar millor el Samà a partir d’un bon to defensiu. Tant va ser així, que l’Àguiles només va poder anotar sis punts en el primer quart pels 14 dels vermells.

Els locals van reaccionar en el segon període (14-11), però els de la capital del Garraf continuaven per davant al descans (20-25) i van eixamplar l’avantatge a la finalització del tercer quart amb un 31-39.

L’Àguiles
no es va rendir i faltant cinc minuts per a la conclusió va igualar el matx. Aleshores, la sang freda de Sergi Liao i de Jaume Torres va fer que la moneda caigués del cantó del Samà per obtenir un triomf molt important.

El Ferroli Ribes, setè a la taula, va perdre dissabte contra el Viladecans per 77-82.

D’entrada, els visitants van aplicar-se en defensa per córrer i encadenar bàsquets fàcils en transició. Això els va donar un avantatge de 17-33 al final del primer quart. El Ribes va millorar en la rereguarda en els segons 10 minuts per deixar un 35-47 al descans.

A la represa les defenses es van imposar als atacs sent molt difícil generar situacions de bàsquet fàcil. A un minut del final els blaus van aconseguir posar-se a quatre punts del Viladecans, però no van poder acabar de capgirar el marcador. Els va faltar temps.

Aquest dissabte (18.00 h) hi ha derbi a l’Isaac Gálvez entre el Samà i el Ribes.