Search
Close this search box.
,

Triple empat al capdamunt de Primera entre el Geminis, el Hooligans i Los Charrúas

L'ECO Recasens-Sports Bar Sitges, intractable a Segona B

L'Atlético Perroflautas, equip de Segona Divisió A // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF


Triple empat al capdavant de la Primera Divisió de la Lliga Comarcal de Futbol 7 del Consell Esportiu del Garraf després de la jornada disputada aquesta setmana.

El Geminis Style ha deixat de ser el líder en solitari després d’empatar a quatre contra el FC Rokeros. Els gols de Marc González (3) i Raúl va tenir resposta en les dianes de Carlos Nágera (2), Cristian Marín i Brian.

El Hooligans és colíder amb set punts després de derrotar el Pizzeria Francesco per 5-3. Bernat, Ismael, Sergi Sánchez (2) i Dídac Pujol es van repartir els gols del triomf.

També sumen set punts Los Charrúas, que es van desfer del Bar T.A.C. per 4-2 gràcies a les dianes de Bruno, Richard (2) i Fassani.A Segona A, el quàdruple empat en el lideratge de la setmana passada s’ha convertit en triple entre l’Atlètic Ribetà, el Dream Team HQ i el The Old Boys. Els tres conjunts sumen set punts de nou possibles.

La Penya Barcelonista de Vilanova ha cedit terreny després de perdre per 0-3 contra The Old Boys. Jordi Martínez, Christian Chaves i Raúl Borrego van marcar les diferències amb els tres gols del partit.

L’Atlètic Ribetà es va emparar en les dianes de Pau Giménez, Alejandro Serrano, Albert Martínez (2), Iván Casas, Pau Martínez (2) i Dani Romero per golejar el FC N.G.BOL per 2-8.

El Dream HQ, per la seva banda, es va desfer del Secret de L’Eskala per 1-4 amb doblets de Bogdan i Abel.A Segona B l’ECO Recasens-Sports Bar Sitges es manté com a punter a la taula sense cedir cap punt. Aquesta vegada va superar el Pamp Rojo-Nova Olivella per 5-0. Els gols van ser obra d’Ignacio, Josep (2), Borja i Abdon.

L’Inter de Puerto Alegre, segon classificat, va endossar un 0-7 al Luissatto FC amb dianes de Martí, Jordi Espejo, David Cuesta (2), Ferran, Adrián Redondo i David Menor.


Comparteix la notícia