,

Triple èxit vilanoví al Campionat de Catalunya de Contrarellotge Individual

Oriol Alcaraz i Joan Font, campions; David Peñaranda, subcampió

Oriol Alcaraz, al centre, campió cadet // @AFMCycling

Triple èxit vilanoví en el Campionat de Catalunya de Contrarellotge Individual. La prova es va disputar ahir al Circuit de Montmeló.

Oriol Alcaraz, de la Unió Ciclista Vilanova, va endur-se el títol en la categoria cadet i el seu company d’equip David Peñaranda va ser subcampió júnior després de quedar-se a 12 segons del primer classificat. En la categoria de tàndem de ciclisme adaptat el vilanoví Joan Font i Ignasi Ávila, que pateix una discapacitat visual, van ser els més ràpids.

Més de 290 ciclistes de totes les categories, des de cadets fins a elits, es van reunir al circuit automobilístic per a una jornada de gran activitat, que es va allargar de les tres de la tarda a les nou de la nit.

Joan Font i Ignasi Ávila en la rampa de sortida // @AFMCycling

Per a totes les categories, el recorregut constava d’una doble volta al circuit, d’anada i tornada amb un canvi de sentit a la contrameta. El resultat van ser 9,4 quilòmetres explosius i a la vegada exigents.

El temps va respectar la prova. Només es van apropar les tempestes que s’anunciaven durant tot el cap de setmana cap en les últimes sortides dels elit/sub23, donant algunes imatges espectaculars pel record.