Segueix-nos

Hoquei patins

Última presa de contacte del Patí Vilanova abans de la pretemporada

La nova plantilla es retrobarà després de les vacances d’estiu

D'esquerra a dreta, Arnau Güell, Jose López i David Lecha // G.M.CH.

La nova plantilla del Patí Vilanova per a la temporada que ve es va trobar ahir a Les Casernes per tenir la darrera presa de contacte abans de l’inici de la pretemporada, previst per al 23 d’agost.

No va faltar cap dels  tres fitxatges, els retornats Jose López (Tordera) i David Lecha (Espanyol) i Arnau Güell (Vilafranca).

També hi era el nou preparador físic de l’equip, el vilanoví Oriol Marsé. Gerard Vergés va ser-hi ja exercint d’ajudant del tècnic Jordi Costa. El braçalet de capità l’hereda Mudarra.

Projecte ambiciós

L’objectiu del Patí per a la campanya 2023/2024 és buscar l’ascens. Ningú no se n’amaga. “Em sento responsable del darrer descens i vull ajudar a tornar l’equip on es mereix”, va dir David Lecha. “Vinc a un club històric i amb una gran afició. L’objectiu és pujar”, abundava Arnau Güell.


En els mateixos termes es va pronunciar  Joan Lluís Mudarra. “Estic molt engrescat amb la nova temporada per ser el capità i pel projecte. Buscarem l’ascens”, va afirmar.

Els tres fitxatges que han arribat són jugadors d’atac. De fet, aquest Patí 2023/2024 és un equip molt ofensiu, amb només dos defenses purs, Mudarra i Jordi Martínez.

Arnau Güell no ho veu com un problema: “Amb la implicació de tots, la defensa implica posar-hi ganes”, va manifestar. “Enfocar l’equip mirant cap endavant ens pot anar bé a Nacional Catalana”, va comentar Mudarra.

El nou format de la competició amb una lliga regular i un play-off i un playout agrada a la plantilla.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins