Search
Close this search box.

Un brillant ascens a Copa Catalunya amb ple de jugadores de la casa

El Surtidor Samà, tot un exemple de la bona feina de planter

Laia Torres acumula 19 anys al club i ha renovat una temporada més // CB SAMÀ

El Frankfurt El Surtidor Samà jugarà la temporada que ve a la màxima categoria del basquetbol català. Les vermelles van posar el colofó a una temporada rodona tot guanyant la Final Four de Primera Catalana i ascendint a Copa Catalunya.

El mèrit és doble atenent a la composició de la plantilla, formada al cent per cent per un grup de jugadores de la casa que han anat pujant esglaons fins al primer equip.

La punta de l’iceberg és la capitana Laia Torres, que suma 19 anys al club. La segueixen Gemma Miró, Marta Font i Anna Palacios, amb 18, 16 i 15 anys a l’entitat, respectivament. Marina Pérez, Elena Megías i el tècnic Rubén Tenor n’acumulen 14; Mireia Creixell, 12; Vinyet Garcia i Laura Mateos, 11; Júlia Bartlett, 8, i Xènia Rodríguez, cinc.

De moment, ja han renovat per a la temporada que ve Laia Torres i Vinyet Garcia.


INFOGRAFIA: CB SAMÀ

“És una passada el que han aconseguit aquestes jugadores. Com a club és un orgull que ens hagin dut fins a Copa Catalunya sent totes de la casa. A més, és un estímul per a les joves que venen de baix”, afirma Sergi Fenollosa, president del Bàsquet Samà.

Preguntat per les claus esportives de la gran temporada de l’equip, Fenollosa ho té clar: “Tècnicament, són molt bones i la unió entre les jugadores i l’entrenador és total”.

Segons el màxim mandatari samista, “la millor mostra de la cohesió que hi ha és com es va aixecar l’equip després de la derrota en el primer partit de la lligueta d’ascens havent perdut per lesió Laura Mateos, un puntal. El grup encara es va unir més i totes les jugadores van créixer fins a assolir l’objectiu”.

Ara el Samà femení ja pensa en la nova campanya 2022/2023 a Copa Catalunya. “Aquest ascens atorga prestigi al club i a la ciutat, ja que ens donarà molta visibilitat”, conclou Fenollosa.

[su_box title=”Sergio Liao i Arnau Pérez renoven en el Sènior masculí”]L’Intersport Olària Samà ha anunciat les dues primeres renovacions per a la temporada que ve. Són Sergi Liao, un dels referents ofensius de l’equip, i el capità Arnau Pérez. Els vermells competiran de nou a Primera Catalana. En la darrera campanya van jugar la fase d’ascens, malgrat ser un equip jove i força renovat. Adrià Pinyol continuarà a la banqueta.[/su_box]

Comparteix la notícia