,

Un bronze per al Gimnàstica Vilanova en la 3a fase de la Copa Catalana Base 6-7-8-9-10

Laia Mallén es penja la medalla de les de la capital del Garraf

Laia Mallén, bronze a Santa Pau // CGVILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va apuntar-se un bronze, el cap de setmana passat, en la tercera fase de la Copa Catalana en categories Base 6-7-8-9-10. La prova es va disputar a Santa Pau (Girona).

La medalla va ser per a Laia Mallén, tercera en la categoria Base 6M, tot aconseguint un segon lloc a la barra. Aquesta gimnasta tornava a la competició després d’una lesió.

També en Base 6M van competir Berta Figuerola, 19a en la general, i Adriana Genís, cinquena en l’exercici de terra. L’equip va finalitzar en la sisena posició.

En la categoria Base 6G, Lucía Cortés va ser tretzena en la classificació general i Maria Moreno va acabar quarta a terra.

Alba González, per la seva part, va millorar la seva classificació finalitzant en el sisè lloc de la general de la categoria Base 8P.

En la categoria Base 9, Natasha Craven va obtenir la seva millor posició a terra amb una cinquena plaça.