Un gol en l’últim sospir tomba el Patí Vilanova femení a Bigues i Riells

Les de la capital del Garraf perden per 3-2

Paola Pascual va fer els dos gols del Patí Vilanova // @HOCKEY_GRAFIAS

BIGUES I RIELLS 3 – VILANOVA 2
GOLS: 1-0, Gemma Camp (24); 1-1, Paola Pascual (36); 2-1, Erika Ghirardello (38); 2-2, Paola Pascual (48) i 3-2, Maria Igualada (49).

Un gol en l’últim segon va tombar ahir el Patí Vilanova femení a la pista del Bigues i Riells.

Les locals van inaugurar el marcador en els últims compassos de la primera meitat a través de Gemma Camp, però Paola Pascual va empatar al minut 11 del segon temps.

Poc després, la mateixa Paola Pascual no va poder aprofitar una falta directa i de seguida va replicar el Bigues i Riells amb el 2-1, obra d’Erika Ghirardello.

El Patí no es va rendir. A poc més de tres minuts de la botzina va ser Blanca Angrill qui va disposar d’una altra falta directa per al Patí, però tampoc no va fer gol. Hi va posar remei Paola Pascual amb el 2-2 a dos minuts del final.

Quan semblava que ja no es tornaria a moure el marcador, Maria Igualada va fer el 3-2 del Bigues i Riells en l’últim sospir.

Va tornar a competir el Vilanova, com en la primera jornada, però es va quedar sense recompensa.