Search
Close this search box.
,

Un miler de persones participen en la 42a Cursa Popular de Vilanova

Georgina Martínez i Javad Hssini s'enduen la victòria

L'inici de la Cursa Popular // G.M.CH.

Un miler de persones –1.121 per ser exactes, segons l’Ajuntament– van participar ahir en la 42a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú-Memorial Ricard Hernáez. Feia dos anys que la prova no es podia disputar per la pandèmia.

Hi va haver tres modalitats: la Mini Cursa, la Cursa Popular pròpiament dita i la Marxa Nòrdica. El fred va marcar la jornada i la pluja també va fer acte de presència.

Així i tot, els participants tenien ganes de gaudir d’una jornada esportiva tan tradicional com aquesta.

Famílies senceres amb canalla van recórrer els 1.500 metres de la Minicursa, que va arrencar a les 10 del matí. Moltes valentes i valents ben menuts es van penjar un dorsal per primera vegada i no van parar en tot el traçat. Els crits d’ànim els esperonaven a continuar endavant. De record, es van endur una medalla.

A dos quarts d’onze va ser donar-se el tret de sortida a la Cursa Popular, de cinc quilòmetres en un circuit urbà. Els guanyadors van ser Georgina Martínez i Javad Hssini. A la vegada, es va fer la Marxa Nòrdica.

La jornada es va cloure amb el lliurament de premis. La plaça del Mercat va ser l’epicentre de la prova, coorganitzada per l’Ajuntament de Vilanova i Evasion Running.

Comparteix la notícia