Segueix-nos

Coronavirus Covid-19

Un Nadal sense casals ni campus a Vilanova, a causa de la pandèmia

L’Ajuntament els suspèn per “coherència amb els grups bombolla”

El camp dels Alumnes Obrers romandrà obert per als grups bombolla // TWITTER CF VILANOVA

La pandèmia continua alterant el calendari esportiu de l’any. A Vilanova han quedat suspesos els casals i campus de Nadal, font d’ingressos per als clubs.

Tant el Club de Futbol Vilanova com el Club Bàsquet Samà ho anunciaven la setmana passada a través de les xarxes socials. “Per coherència amb els grups bombolla establerts, no podem autoritzar-los”, assenyala Blanca Albà, regidora d’Esports del Consistori vilanoví.

L’Ajuntament de la capital del Garraf s’empara en la resolució per la qual es regulen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic i indica que només restaran permesos els entrenaments dels equips respectant els grups bombolla.

El CF Vilanova accepta la decisió de l’Ajuntament amb resignació, donat que hi ha poblacions catalanes on sí que s’han autoritzat campus i casals.

“El que sí que fem és mantenir les instal·lacions obertes per als grups bombolla” corrobora Blanca Albà. “Aquest any toca això. Les xifres de la pandèmia que seguim tenint no són bones”, afegeix.

El Consell Esportiu del Garraf també ha suspès el seu Mini-Campus Nadal 2020 seguint les indicacions de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Coronavirus Covid-19