Un total de 170 ciclistes disputen la desena Clàssica Isaac Gálvez

El guanyador, el britànic Damien Clayton

El podi de la X Clàssica Isaac Gálvez // AJUNTAMENT VNG

Un total de 170 ciclistes van disputar dissabte la desena Clàssica Isaac Gálvez de Vilanova i la Geltrú, una de les grans proves del calendari català elit i sub-23.

El guanyador va ser el britànic Damien Clayton (WiV Sungod). La Unió Ciclista Vilanova va encarregar-se un any més de l’organització.

La prova va mantenir la seva essència, amb un recorregut de 128 quilòmetres i reminiscències amb les grans clàssiques europees.

Clayton va passar la meta en solitari, amb més de tres minuts de diferència sobre els seus perseguidors, un grup reduït on el català Pol Hervás (Brocar-ALE) va ser el més ràpid. Va completar el podi Oscar Bazán (Huesca La Magia-Renault).

La X Clàssica Isaac Gálvez era la quarta prova puntuable del calendari 2022 de Grans Clàssiques-6è Trofeu Joan Casadevall.

La classificació general la continua liderant el rus Gleb Syritsa (Club Ciclista Catalunya-Barcelona), absent a la prova vilanovina.