Search
Close this search box.
,

Un total de 58 embarcacions, a la 42a Regata Columbretes del Nàutic Vilanova

L''Albanna', del local Albert Vallès, primer en la classe ORC Promoció

La prova es va disputar durant el cap de setmana // CN VILANOVA

Un total de 58 embarcacions amb 170 navegants de tot el litoral català van participar durant el cap de setmana en la 42a edició de la Regata Columbretes-Gran Premi Aedas Homes, organitzada pel Club Nàutic Vilanova.

És la primera prova del circuit oficial de regates puntuable per Altura, A2 i Solitaris que s’ha pogut celebrar després d’un any de restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Es van disputar dues proves, una de llarga, de 71 milles, d’anada i tornada fins a la plataforma Casablanca, que va ser puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A-Dos, A-3 i Altura; i una de curta, de 36 milles, fins al castell de Tamarit, puntuable pel Circuit Català de Regates Costaneres 2022.

La manca absoluta de vent va fer retardar la sortida prevista per dissabte a les 9.30 h. Els primers vaixells van arrencar a les 11.05 h.


La baixa intensitat de vent va afectar sobretot a les embarcacions participants del recorregut llarg, posant a prova la paciència dels navegants en els darrers instants de la prova.

Des del Nàutic Vilanova agraeixen el suport d’Aedas Homes, patrocinador oficial de la Regata Columbretes i la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport, Yates Azimut, la Federació Catalana de Vela i l’Ajuntament de Vilanova per haver fet possible la prova.

D’entre els participants del Club Nàutic Vilanova va destacar el primer lloc de l”Albanna‘, d’Albert Vallès, en la classe ORC Promoció, on l”Aigam‘, de Jordi Fontanals va ser tercer.

‘El Travieso‘, d’Àngel Blázquez, i el ‘Meigas Fora III’, de Jaume Llobet, van ser segon i tercer, respectivament, en la Classe Creuer ORC; el ‘Nirvana III’, de José Martín, va quedar tercer en la Classe Altura, i ‘La Orana‘, de Jordi Zaragoza, també va acabar tercer, en el seu cas en la classe ORC A2.

Comparteix la notícia