Segueix-nos

Vela

Un total de 66 regatistes, al Gran Premi Vilamòbil del Club Nàutic Vilanova

Les classes 420, 470 i Europa, protagonistes

La prova es va disputar entre dissabte i diumenge // CN VILANOVA

Un total de 66 regatistes van disputar durant el darrer cap de setmana el Gran Premi Vilamòbil per a les classes 420, 470 i Europa al Club Nàutic Vilanova.

Va ser la segona prova de vela lleugera a la capital del Garraf després de l’aturada a causa de les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. Les embarcacions van venir de vuit clubs d’arreu de Catalunya.

En la jornada de dissabte es van poder fer tres mànegues en totes les classes amb unes condicions de vent de 6 a 8 nusos. Diumenge, les condicions van ser molt variants amb vents d’entre 8 i 13 nusos. Es van disputar dues mànegues d’Europa i 420 i una de 470.

Sebastián Riquelme-Miquel Pérez, del CN El Balís, es van imposar en la general de 420. Nora Garcia de la Casa i Mariona Ventura, del CN El Masnou, van dominar en sub-19 i sub-17 també de 420.

En la general masculina i femenina de la classe Europa van guanyar Pau Schilt (CN Garraf) i Emma Collins (CNCB & CV Palamós). També en la classe Europa Roger Tomàs (CN El Masnou) va vèncer en sub-20 i sub-18 i Emma Collins va repetir en sub-18.

En 470 van quedar primers Nacho Dávila i María González, del CN El Balís.

PUBLICITAT

Més a Vela