Search
Close this search box.

Un total de vuit equips del planter del Patí Vilanova tornen a la competició

El primer equip del Patí Sitges reprèn la Lliga a Sant Just

L'equip júnior del Patí Vilanova // CP VILANOVA

Fins a vuit equips de la base del Patí Vilanova en categories júnior, juvenil, infantil i aleví tornen a la competició a partir d’aquest cap de setmana. Tots disputen el Campionat de Catalunya dins la Lliga de Nivell Or, que dóna accés a competició estatal.

La categoria aleví és la darrera que ha comptat amb el vistiplau del Consell Català de l’Esport. Després d’aquesta actualització, la Lliga de nivell Or Aleví arrencarà aquest mateix cap de setmana juntament amb la resta de competicions que havien estat prèviament autoritzades (Primera Catalana masculina i femenina, Nivell Or Infantil, Juvenil i Júnior i Fem17), sempre que els clubs implicats estiguin en disposició de jugar els partits de la jornada 3 que els correspondria.

Tot plegat no té res a veure amb l’autorització de competicions a partir dels 16 anys, anunciada ahir per la Generalitat. Aquesta reactivació de l’activitat competitiva de vuit equips del planter del Patí Vilanova es deu al fet que participen en competicions limítrofes amb les de caràcter estatal.

El primer equip del Sitges també reprèn la competició

El primer equip del Patí Sitges, que milita a Primera Catalana, és un altre dels que torna a la Lliga aquest cap de setmana. Els de Pins Vens reprenen el campionat demà dissabte (16.00 h) a la pista del Sant Just. El conjunt de Pins Vens només havia disputat la primera jornada el passat 27 de setembre, quan es va imposar al Congrès per 4-2. A partir d’ara únicament es jugaran les jornades imparells per adaptar el calendari al que resta de temporada.

Comparteix la notícia