Search
Close this search box.
,

Una vintena d’esportistes d’elit demanen la represa de les competicions

És una campanya amb vídeos al canal de Youtube de la UFEC

Gemma Mengual, una de les protagonistes de la campanya // UFEC

Una vintena d’esportistes d’elit i professional demanen la represa de les competicions esportives aturades des de fa mesos per la pandèmia. Ahir es va fer públic el primer dels quatre vídeos que sortiran a la llum aquesta setmana. Laia Palau, Gemma Mengual, Toni Bou, Gerard López i Ferran Bassas són els protagonistes de la primera entrega.

Els vídeos formen part d’una campanya de les federacions esportives catalanes, el COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya) i la UFEC (Unió de Federacions Esportives Catalanes), que compta amb altres noms de referència internacional, un clar exemple del talent i els èxits de l’esport català arreu.


https://youtu.be/R3UkoUpkH-Y


Esportistes de diferents disciplines, campions i medallistes olímpics, mundials i continentals reclamen la tornada a les competicions i els entrenaments; i adverteixen sobre el risc que suposa per a les entitats l’aturada total en què es troba immers el sector.

També recorden que l’esport és segur, després que el sector hagi establert protocols, mesures de seguretat, i l’activitat esportiva hagi notificat un índex de contagis molt baix. També remarquen que fer esport és salut i una arma contra la Covid-19 per a tota la ciutadania. A més a més, avisen que s’està posant en risc el model d’èxit i talent del futur de l’esport català.

Divendres serà protagonista Toni Ponce, vilafranquí del Club Natació Sitges, campió i subcampió del món i plusmarquista mundial de natació adaptada.

Comparteix la notícia